Min målgruppe er offentlige og private køkkener som producerer mad til mange.
Som din sparringspartner hjælper jeg dig og din organisation med alle facetter af køkkendrift og ledelse fx:
Min rolle kan være som:
Som konsulent undersøger jeg en konkret opgave fx forslag til organisering af køkkendriften, driiftoptimering osv. og jeg udarbejder et eller flere løsningsforslag
Som porjektleder løser jeg en konkret opgave for dig og du får løbende information om fremdrift.
Bring dit køkken videre med de 10 lean værktøjer.
Kulturforandringen er et forløb som varer ca. et år.
De 10 leanværktøjer består af:
Hvert leanværktøj gennemgåes grundigt med teoretisk undervisning for alle medarbejdere. Vi tager sammen udgangspunkt i dit køkken med konkrete tiltag og forbedringer.
Hvert forløb tager ca. 3 timer.
Til hvert leanværktøj er der drøftelse og afstemning med lederen og 1 time ledelses mentor.
Forløbende afholdes hos jer og i sørger for forplejning.