Jeg er her for, at du kan bruge af min viden

Min målgruppe er offentlige og private køkkener som producerer mad til mange.


Som din sparringspartner hjælper jeg dig og din organisation med alle facetter af køkkendrift og ledelse fx:

  • Analyse af drift med oplæg til driftoptimering
  • Organisationsudvikling
  • Vækst
  • Indretning af køkken
  • Produktionsplanlæning
  • Medarbejderudvikling/undervisning



Min rolle kan være som:

  • Konsulent, hvor jeg analyserer driften og kommer med et optimeringskatalog.
  • Projektleder, hvor jeg styrer et projekt i hus
  • Ledelsesmentor for leder/ledelsen
  • Coach, hvor jeg coacher medarbejdere på alle niveauer

Konsulent

Hvad får du ud af det

Som konsulent undersøger jeg en konkret opgave fx forslag til organisering af køkkendriften, driiftoptimering osv. og jeg udarbejder et eller flere løsningsforslag


Som porjektleder løser jeg en konkret opgave for dig og du får løbende information om fremdrift.

Min rolle som konsulent

  • Jeg bidrager med min viden, erfaring og indsigt og leverer et professinelt oplæg som danner et godt beslutningsgrundlag for videre udvikling.


Ledelsesmentor

Hvad får du ud af det

  • Du får en sparringspartner i et fortroligt rum
  • Vi mødes fysisk eller telefonisk
  • Vi drøfter strategi, mål, din ledelsesform, de svære samtaler osv.
  • Du vil blive udfordret og se nye vinkler
  • Du vil stå endnu stærkere
  • Jeg hjælper og støtter dig til at udvikle og gennemgøre handlingsplaner så du når dine mål
  • Du udvikler dig personligt og fagligt

Min rolle som mentor

  • Jeg bidrager med min viden, erfaring og indsigt og støtter dig i din udvikling som leder.


Køkken lean med sund fornuft

Bring dit køkken videre med de 10 lean værktøjer.


Kulturforandringen er et forløb som varer ca. et år.


De 10 leanværktøjer består af:


  1. Skab maksimal kundeværdi
  2. Hurtigt og effektivt flow
  3. Proces og systemtanken
  4. Langsigtet perspektiv og sund fornuft
  5. Synlighed, tydelighed og åbenhed
  6. Løbende forbedringer
  7. Ansvar og respekt for mennesker
  8. Standarder, systematik og stabilitet
  9. Måling, data og professionelt arbejde
  10. Kreativitet, samarbejde og have det sjovt.


Hvert leanværktøj gennemgåes grundigt med teoretisk undervisning for alle medarbejdere.  Vi tager sammen udgangspunkt i dit køkken med konkrete tiltag og forbedringer.


Hvert forløb tager ca. 3 timer. 


Til hvert leanværktøj er der drøftelse og afstemning med lederen og 1 time ledelses mentor.


Forløbende afholdes hos jer og i sørger for forplejning.



Hvad får du ud af det?


  • involverede og dedikerede medarbejdere.
  • høj bruger/kundetilfredshed
  • xxxxxxx

DIN SUCCES

ER OGSÅ MIN SUCCES

SE DIT LIV I ET STØRRE PERSPEKTIV